This case is only available in Dutch 🇳🇱

e-Commerce app

App als belangrijkste touchpoint in omnichannel strategie
Client
Wildkamp
Platform
iOS & Android
Expertises
Design, Backend en Development
Download app:
Download app:
Apple iOS iconGoogle Play Store icon
Download app:
Download app:
Apple iOS iconGoogle Play Store icon
App Wildkamp als belangrijkste touchpoint in omnichannel strategie

Snelle levering

Een klant moet vandaag een bestelling kunnen plaatsen, om de order morgen mee te nemen.

Stap 1: Een pas op de plaats

Stap één was een pas op de plaats; een strategische en analytische fase om de vraag vanuit de business, de behoefte van de gebruiker en de technische kansen op elkaar af te stemmen. Een productvisie voor app kwam daaruit voort. Een visie die aansluit bij de torenhoge ambitie van Wildkamp om omnichannel partner te worden, en die tegelijkertijd concreet genoeg is om tot operatie over te gaan.

Productdetailpagina in de Wildkamp app
Scan een product in de Wildkamp app
De winkelwagen in de scanfuctie van de Wildkamp app
Klantenpas in de Wildkamp app

Wildkamp altijd dichtbij

Met de nieuwe app is Wildkamp altijd dichtbij en kan de klant altijd en overal productinformatie inzien en makkelijk bestellen. Vanuit zijn broekzak, werkbus of magazijn. Ook kunnen klanten in de winkel met de speciale scanfeature producten scannen en persoonlijke prijzen en productinfo zien. En niet onbelangrijk: sneller afrekenen.

Knetterende samenwerking

Onze strategen, designers en developers ademen mobile, waarbij de eindgebruiker centraal staat. Maar niemand kent de eindgebruiker beter dan de klant. Zo trokken we in overeenstemming met Wildkamp de conclusie dat niet zozeer het product, dat vanuit onze theorie prominent aanwezig moest zijn, maar de eenheid waarin besteld kan worden een belangrijke plek verdient: het aantal bussen, kilo’s, meters. Kortom: soms mag de samenwerking even knetteren, maar dit leidt wel tot betere resultaten.

Slim omgaan met onvoorziene zaken

Bij elk ontwikkelproces kunnen er onvoorziene factoren optreden die het proces complexer maken. Aan ons de uitdaging om hier op zo’n manier mee om te gaan dat deze uitpakken in het voordeel van de klant. In het geval van Wildkamp ging het om een verschil in snelheid tussen de test- en de live omgeving, wat zorgde voor vertraging. Door betere caching en diverse andere shortcuts zorgden we voor maximale snelheid, waardoor niet alleen de testomgeving, maar ook de live omgeving aanzienlijk sneller werd.

No items found.

Dutch Interactive Awards

De jury van de Dutch Interactive Awards zegt het volgende over de case: ’Deze e-commerce-app geeft zakelijke klanten van Wildkamp toegang tot het volledige assortiment van meer dan 100.000 artikelen. Met de scanfunctie kunnen producten vanuit ‘de zaak’ gescand en besteld worden. In Wildkamp-vestigingen zorgt de scanfunctie voor sneller winkelen en afrekenen. De jury vond dit een zeer goede case die strak is uitgevoerd. Kort gezegd: alles klopt. Een enorme stap voor het bedrijf en een flinke boost voor het gebruikersgemak en de klanttevredenheid. Dit is echt een voorbeeld voor B2B-commerce-apps: een case volgens het boekje.'

Wil je meer weten over deze case of graag met ons samenwerken?

Download app:
Apple iOS iconGoogle Play Store icon
Contact

Meer weten of met ons werken?

Versturen
Bedankt, we hebben je inzending ontvangen!
Er ging iets mis tijdens het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.
Thanks!

Your request has been sent successfully!