Move Agency is mobile first & beyond

Overal en altijd makkelijker en mooier. Dat betekent mobile first & beyond voor ons.

Mobiele technologie is een core driver van digitale innovatie én consumentenverwachtingen. Om die verwachtingen te overtreffen, moet je overal en altijd relevant zijn. Dat betekent mobile first & beyond voor ons.

130
mobile natives
3
locaties
20+
jaar
ervaring
01

Doorslaggevende momenten

Mobile first maakt het mogelijk de gehele klantreis aanwezig te zijn. Aanwezig zijn alleen is echter niet langer voldoende. Alleen merken die zich op doorslaggevende momenten onderscheiden, veroveren de steeds verder gefragmenteerde aandacht van de veeleisende consument.

02

Verrijkend ecosysteem

Tegelijk staan producten en diensten steeds minder vaak op zichzelf. In plaats daarvan verwachten gebruikers dat deze zijn ingebed in een verrijkend ecosysteem. Deze aaneengesloten kanalen, contactpunten, software en andere connected devices completeren de gebruikservaring.

03

Mobile first & beyond

Mobiel is steeds vaker het start- en eindpunt van die onderscheidende merkervaring. De dirigent die alle benodigde technologieën, kanalen, contactpunten, platformen en datastromen moet samenbrengen. Om dat mogelijk te maken denken, werken en dromen wij mobile first & beyond.

04

Innovatieve technologieën

In de zoektocht naar onderscheidende waarde groeit dit ecosysteem continu. Innovatieve technologieën op het gebied van bijvoorbeeld augmented & virtual reality, beeldherkenning en locatiebepaling komen zo samen in onze connected huiskamer of smart airport ervaring.

05

Onderscheidend vermogen

Gebruikers stellen hoge eisen aan de som van alle interacties binnen dit ecosysteem: de merkervaring. Die bepaalt in hoge mate het onderscheidend vermogen van jouw merk. Het winnende merk is in staat die hoge verwachtingen op elk moment en elke locatie te overtreffen.

Meer weten of met ons werken?