This article is only available in Dutch 🇳🇱

Nieuws

Appdevcon 2022: voor en door app-ontwikkelaars

Ook dit jaar zijn wij sponsor van Appdevcon 2022, dé conferentie voor app-ontwikkelaars en door app-ontwikkelaars.
Tastbare impact voor elk individu dat meedraait in het project, dat is waar werken bij een agency wat mij betreft voor staat. Over hoe je het meest uit projecten haalt op het gebied van scope, gebruikerservaring, looks en performance. Over hoe je met inzet van specialistische developers, bijvoorbeeld een motion developer, apps echt kunt laten shinen.

Multidisciplinaire teams maken de grootste impact

Technical Director Ennio heeft toegelicht hoe slimme mobiele gateways ervoor kunnen zorgen dat apps aangesloten kunnen worden op complexe IT landschappen. Op deze manier hoeven we de door ons gebouwde apps niet met het landschap, maar met de mobile gateway te koppelen. Zaken die aangepakt moeten worden lossen we op deze manier op in de mobile gateway, zodat het voor de App voelt als een nieuwe omgeving.

Naast de presentatie van Matthijs en Ennio was een team van collega’s aanwezig bij andere talks. De thema’s van de talks waren divers en boden verschillende visies over een tal van onderwerpen. Zo werd er gesproken over een shift van Imperatief programmeren naar Declaratief programmeren. Bij de Declaratieve methode wordt beschreven wat het programma moet doen, terwijl er bij de Imperatieve methode wordt beschreven hoe het programma iets moet uitvoeren. Deze declaratieve gebruikersinterface brengt een nieuw perspectief van app ontwikkeling met zich mee, waarbij de productiviteit van de app ontwikkeling toeneemt met minder regels code. Een ontwikkeling waar onze developers erg enthousiast over zijn. Wij zijn klaar om de opgedane kennis te implementeren en kijken nu al uit naar het event van volgend jaar.

Featured updates

Beyond the latest trends

No items found.

Meer weten of met ons werken?