This article is only available in Dutch 🇳🇱

Nieuws

Bezoekverslag: ACI-NA & DFW State of the Airport 2023

Het was een drukke week voor Mathijs, Stefan en Michiel. In dit artikel lees je alles over hun werkreis naar Long Beach en Dallas.

DFW State of the Airport 2023

Op maandag presenteerde DFW’s CEO Sean Donohue de State of the Airport. Hierin deelde hij de huidige staat van de luchthaven en de belangrijkste vooruitzichten, zoals de realisatie van een zesde terminal. Donohue: 'De staat van de luchthaven is sterker dan ooit. We maken een ongekende groei mee, breiden onze bestemmingen uit en transformeren de manier van reizen onderweg.'

DFW presenteerde ook de bevindingen van een bijgewerkte economische impactstudie. Dit is de eerste significante update van de economische invloed van DFW sinds 2015, toen de luchthaven op de tiende plaats stond tussen 's werelds drukste luchthavens. Momenteel is de luchthaven de op één na drukste ter wereld. De resultaten van de studie toonden aan dat DFW aanzienlijk bijdraagt aan de economie van de regio, waaronder $38 miljard aan directe en indirecte lonen, $24 miljard aan bezoekersuitgaven, $5 miljard aan jaarlijkse staats- en lokale belastinginkomsten en 634.000 directe en indirecte banen. Deze cijfers benadrukken de rol van DFW als een cruciale economische katalysator voor het gebied. We zijn trots dat we DFW’s digitale strategische partner zijn en het was een eer om het evenement persoonlijk bij te wonen.

Heading home

Het was een geslaagde week, gevuld met waardevolle inzichten en ontmoetingen met vakgenoten, partners en klanten. We willen DFW bedanken voor de uitnodiging voor de State of the Airport 2023 en ACI-NA van harte feliciteren met hun 75-jarige jubileum.

Featured updates

Beyond the latest trends

No items found.

Meer weten of met ons werken?