This article is only available in Dutch 🇳🇱

Nieuws

Montaga blikt terug op haar eerste maanden bij Move

Hoe ervaart ze het werken als Web Frontend Developer in een mobile first-bedrijf? En wat heeft ze sinds haar start in mei allemaal geleerd?
Montaga at Move's Amsterdam office
'Hoe meer verantwoordelijkheden je hebt, hoe meer je leert.'

Binnenkort ontwikkel ik mijn eerste project van A tot Z.

Bij Move kom ik in aanraking met veel verschillende projecten. Veel van deze projecten zijn voor internationale klanten en hebben een lange looptijd. Momenteel werk ik bijvoorbeeld voor Dallas Airport. Ik onderhoud de website en voeg nieuwe features toe. En dat zijn er nogal wat! Zo moet je onder andere goed nadenken over toegankelijkheid. Deze skill heb ik de afgelopen tijd sterk ontwikkeld. Ook ga ik binnenkort aan de slag voor de website van Cincinnati Airport. Dat project mag ik helemaal ontwikkelen van A tot Z. Ik kijk ernaar uit om betrokken te zijn bij het hele proces. Het is een grote verantwoordelijkheid, maar zo leer je het het beste. Naast verantwoordelijkheid krijg je als developer bij Move ook de tijd en ruimte om de verwachte kwaliteit te leveren. Alle processen zijn zo ingericht dat onze klanten, de doelgroepen van onze klanten en (toekomstige) collega’s op de lange termijn zoveel mogelijk profijt hebben van ons werk.

Onze tak wordt steeds groter.

Ik vind het fijn om te werken op een plek waar de focus op mobiel ligt. Zeker als je bedenkt dat een groot deel van de gebruikers over het algemeen op hun telefoon zit. Het is belangrijk om eerst te leren hoe je dat bouwt, hoe je het responsief maakt en zorgt dat het er goed uitziet. Vanuit app-ontwikkeling neemt Move ook steeds meer webprojecten aan. Een mooi vooruitzicht voor het Web Frontend Development-team.

De gedeelde focus op kwaliteit daagt me uit.

Mijn team bestaat uit zes collega’s, waarvan vier uit Amsterdam en twee uit Lissabon komen. We spreken elkaar wekelijks om de laatste ontwikkelingen van het vak door te nemen en elkaar op de hoogte te houden van lopende projecten, voor het geval we iets van elkaar over moeten nemen. Omdat het team klein is, leer je snel. Je hebt meer verantwoordelijkheden en je moet proactief en vindingrijk zijn om dingen voor elkaar te krijgen. Bij Move ligt de lat hoog, er heerst een gedeelde focus op kwaliteit en de teams gaan grondig en duurzaam te werk. Dit zie je bijvoorbeeld terug in het gebruik van clean code, maar ook in de manier waarop we met elkaar communiceren. De onderlinge sfeer is goed en we helpen elkaar als het nodig is.

Enthousiast geworden van Montaga’s verhaal? Bekijk de vacature voor Web Frontend Developer op onze locatie in Amsterdam.

Featured updates

Beyond the latest trends

No items found.

Meer weten of met ons werken?