This article is only available in Dutch 🇳🇱

Nieuws

Mobile agencies Move4Mobile en M2mobi gaan samen verder onder de nieuwe naam Move

Move is een mobiel powerhouse dat zich richt op verdere verovering van de internationale markt.
Mobile agencies Move4Mobile en M2mobi gaan samen verder onder de nieuwe naam Move
Als Nederlands grootste mobile leading agency garanderen wij het aanbod van grotere teams met experts voor nu en in de toekomst.

Gepersonaliseerde experiences

Kosse signaleert een duidelijke trend waarbij grote organisaties meer datastromen en contentbronnen mobiel willen samenbrengen. “Zo brengen we in apps voor internationale vliegvelden als Hong Kong, Dubai en Dallas Fort Worth niet alleen talrijke data over vluchten en boekingen samen, maar bijvoorbeeld ook mogelijkheden om aankopen te doen, parkeerplekken te reserveren of de check-in balie met de kortste rij te vinden. Het naadloos samenbrengen van zo’n gepersonaliseerde airport experience vereist heel veel gespecialiseerde kennis en ook creativiteit. Een ander voorbeeld is de mijn omgeving van energie apps. Door de actuele ontwikkelingen op de energiemarkt zie je dat gebruikers op elk moment van de dag inzicht willen hebben in hun verbruik en niet langer bereid zijn om dat via web te doen, maar eisen dat dit via een mobiele app ontsloten wordt.”

Domeinkennis voor het creëren van een complete mobiele ervaring

Om een complete mobiele ervaring te creëren wordt ook domeinkennis volgens Kosse steeds belangrijker. “Je moet de specifieke uitdagingen van je klanten daarvoor écht goed begrijpen”, stelt hij.“ Dat geldt zowel voor hun zakelijke uitdagingen als de behoeftes van de eindklant. Wij doen dit door onze strategen bij de klant in te zetten om de verbinding te maken tussen de business en de te ontwikkelen oplossingen. Op deze manier neem je de klant bij de hand en werk je van strategie via concept en design naar de best mogelijke oplossing die impact weet te maken. Verder is domeinkennis ook cruciaal voor het samenbrengen en analyseren van grote datastromen.

Featured updates

Beyond the latest trends

No items found.

Meer weten of met ons werken?