This article is only available in Dutch 🇳🇱

Nieuws

Move4Mobile en M2mobi samen grootste NL mobile agency

De fusie creëert een mobiel powerhouse dat zich richt op verdere verovering van de internationale markt
Door onze fusie brengen wij een grote hoeveelheid specifieke domeinkennis samen

Gepersonaliseerde experiences

Kosse signaleert een duidelijk trend waarbij grote organisaties steeds meer datastromen en contentbronnen mobiel willen samenbrengen. “Zo brengen we in apps voor internationale vliegvelden als Hong Kong, Dubai en Dallas Fort Worth niet alleen talrijke data over vluchten en boekingen samen, maar bijvoorbeeld ook mogelijkheden om aankopen te doen, parkeerplekken te reserveren of de check-in balie met de kortste rij te vinden. Het naadloos samenbrengen van zo’n gepersonaliseerde airport experience vereist heel veel gespecialiseerde kennis en ook creativiteit.”

Domeinexpertise

Om een complete mobiele ervaring te creëren wordt ook domeinkennis volgens Kosse steeds belangrijker. “Je moet de specifieke uitdagingen van je klanten daarvoor écht goed begrijpen”, stelt hij. “Dat geldt zowel voor hun zakelijke uitdagingen als de behoeftes van de eindklant. Verder is domeinkennis ook cruciaal voor het samenbrengen en analyseren van grote datastromen. Door onze fusie brengen wij een grote hoeveelheid domeinkennis op het gebied van onder meer finance, consumentenmerken, de energiemarkt, digitale dienstverlening en eCommerce platformen samen.”

Nieuwe directie

Beide bedrijven werken tot de zomer onder eigen naam. De nieuwe directie bestaat uit Robert Kosse (CEO), Stephan van Leeuwen (CFO) en Jan Gerard Gerrits (Corporate Development). Commercieel directeur Paul Fellinger van Move4Mobile krijgt die functie ook bij M2mobi. Herbert Bosscher is de nieuwe Managing Director van Move4Mobile, Mike Smolders krijgt die functie bij M2mobi.

Featured updates

Beyond the latest trends

No items found.

Meer weten of met ons werken?