This case is only available in Dutch 🇳🇱

Roze achtergrond met (spaar)varkentje en een mockupscherm van de Brand New Day-app.Roze achtergrond met (spaar)varkentje en een mockupscherm van de Brand New Day-app.

Brand New Day

Sparen en beleggen voor een extra pensioenpotje doe je met de Brand New Day-app.

Download app:
Download app:
Visit website:
Reading time:
min
Deliverables
iOS & Android
Stack
Skills
Development, Management, Maintenance & Test Engineering

Vermogensbeheer vanuit je broekzak

De eerste versie van de app kwam uit in november 2023. Gebruikers kunnen in deze versie hun rendement bekijken, de waarde van hun rekening(en) in de gaten houden en geld storten via iDeal. Voor een soepele gebruikerservaring hebben we zoveel mogelijk native schermen gebruikt.

Mockupscherm rendement
Mockupscherm rendement

Snel én goed geregeld

Vanwege de snel stijgende vraag naar een mobiele Brand New Day-app, lag er behoorlijk wat tijdsdruk op dit project. Nu zijn snelheid en veiligheid over het algemeen ‘mutually exclusive’ als het om appontwikkeling gaat. Door de wensen van Brand New Day op het gebied van security, UX-design en de daaraan gerelateerde performance, adviseerden we een native app. Hoewel deze apps vaak een langere ontwikkelduur hebben, staan ze erom bekend betere prestaties en frictieloze gebruikerservaringen te leveren. Non-native apps zijn weliswaar goedkoper, sneller te ontwikkelen en inzetbaar op meerdere platforms, maar kampen vaak ook met prestatiebeperkingen en bieden minder mogelijkheden op het gebied van custom animaties en schermtransities.

Mockupscherm rendement

Design 🩵 Development

Opvallend zijn de vele geavanceerde designs en animaties, die terugkomen in achtergronden en gebruikersinteracties. Denk daarbij aan verschillende objecten die los van elkaar bewegen, animaties tussen schermen, verschillende dashboardstijlen en een custom toetsenbord voor iDealbetalingen. Een toffe, maar arbeidsintensieve klus voor onze developers. Gelukkig houden ze wel van een uitdaging.

'Het maken en bouwen van de Brand New Day-app was een geweldig proces. We zijn erg blij met de kwaliteit van het werk en de samenwerking tussen de gepassioneerde en toegewijde teams van de drie partners.'

Arend Jan Velsink
Directeur Vermogensopbouw bij Brand New Day

Dream Team

We hebben de app binnen de afgesproken scope van een jaar gelanceerd. Hierin speelt de exceptionele samenwerking tussen Brand New Day, Rōnin Amsterdam en Move een sleutelrol. Breng drie toppartijen met een hoge ambitie bij elkaar en er ontstaat magie. Paul Fellinger (CCO bij Move) en Arend Jan Velsink (Directeur Vermogensopbouw bij Brand New Day) omschrijven de samenwerking niet voor niets allebei als ‘samenwerken in de Champions League van appontwikkeling’. 

Veilig inloggen

De Brand New Day-app is naast gebruiksvriendelijk ook hartstikke veilig. Bestaande klanten kunnen met hun gebruikersnaam en wachtwoord gemakkelijk in de app inloggen. Na de eerste keer inloggen kiezen zij een persoonlijke inlogcode. De app beschikt daarnaast over multi-factorauthenticatie met een biometrische login op basis van gezichtsherkenning of een vingerafdruk.

No items found.

Brand New ... Yay!

De Brand New Day-app is door klanten supergoed ontvangen. In de eerste twee weken na de release in november 2023 is de app ruim 40.000 keer gedownload, wat neerkomt op een conversie van 30%. Afgelopen december, voor Brand New Day de drukste maand van het jaar, registreerde het bedrijf bijna 7.000 app-sessies per dag: ruim 20% van het totale aantal sessies via app en web. Ook was in december 2023 mede dankzij de komst van de app een klantgroei te zien van 31% ten opzichte van december 2022. Momenteel wordt er hard gewerkt aan nieuwe features en kijken we enorm uit naar de doorontwikkeling van de app en de verdere samenwerking met Brand New Day en Rōnin Amsterdam.

No items found.
No items found.
No items found.

Wil je meer weten over deze case of met ons samenwerken?

Download app:
Apple iOS iconGoogle Play Store icon
Contact

Meer weten of met ons werken?

Versturen
Bedankt, we hebben je inzending ontvangen!
Er ging iets mis tijdens het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.
Thanks!

Your request has been sent successfully!