This case is only available in Dutch 🇳🇱

InsingerGilissen Bankiers N.V.InsingerGilissen Bankiers N.V.

InsingerGilissen Bankiers N.V.

Binnen 6 maanden een veilige betaal app

Download app:
Download app:
Visit website:
Reading time:
min
Deliverables
iOS & Android
Stack
Skills
Design en Development

Digitale excellentie

Move begeleidt InsingerGilissen op weg naar digitale excellentie. Een bedrijfsbrede transformatie, waarbij digitale tools een steeds prominentere aanvulling zijn op de van oudsher zeer persoonlijke relatie tussen bankier en cliënt. Het eerste wapenfeit is de kersverse Android en iOS app, met als belangrijkste nieuwe feature een veilige en gebruiksvriendelijke betaalmogelijkheid.

Snelheid en security in een complex umfeld

“The stakes are high” in de wereld van private banking. Integriteit is een vanzelfsprekendheid, veiligheid een absolute basisvoorwaarde, performance een vereiste en complexiteit een gegeven. Zo ook bij het ontwikkelen van nieuwe digitale dienstverlening, zoals de vernieuwde app.

Naast de gebruikelijke security en privacy requirements, verhoogde de benodigde migratie van gevoelige gebruikersdata vanuit de oude app en de integratie met een gecompliceerd vlechtwerk van (third party) systemen de complexiteit van het project aanzienlijk. Niet alleen hebben we een veilige en solide migratie en integratie verzorgd, ook hebben we een additionele laag aan security geïmplementeerd. Vanzelfsprekend met behoud van performance, voor een optimale gebruikerservaring.

Een reeks van uitgebreide security assessments door meerdere specialistische bedrijven bevestigde onze ‘security by design’ aanpak: de app voldoet aan de allerhoogste veiligheidseisen.

Een organisatiebrede digitale transformatie

Waar traditioneel een klant haar of zijn bankier opbelde met de vraag een transactie uit te voeren voor bijvoorbeeld een grote aankoop, wordt dit sinds introductie van PSD2 als onveilig aangemerkt. Betalen via de InsingerGilissen app voldoet wél aan de strikte PSD2 regulering.

De nieuwe app is aanjager van een organisatiebrede transformatie. Dat vraagt ook veel van de medewerkers. Om een soepele transitie te bewerkstelligen, organiseerden we daarom samen met InsingerGilissen diverse collectieve (inloop)sessies en demo’s voor alle stakeholders, maar vooral voor hen die direct klantcontact hebben.

Ambassadeurs

Een gefaseerde release stelde medewerkers en geselecteerde klanten in staat de app uitgebreid te testen, om vervolgens een probleemloze uitrol naar het volledige klantenbestand te verwezenlijken. Zo creëerden we al voor de release een toegewijde groep ambassadeurs, die direct als in- en externe vraagbaak én promotor kon worden ingezet.

No items found.

Start-to-finish: 6 maanden

Samen met InsingerGilissen ontwikkelden we een veilige en gebruiksvriendelijke payment app, van concept tot realisatie. Binnen 6 maanden ontwikkeld, aan de hand van de nieuwe Europese PSD2-richtlijnen én InsingerGilissen’s eigen hoge standaarden voor veiligheid en kwaliteit. Dit is echter pas het begin. De app vormt een solide basis om op door te ontwikkelen. We zullen niet alleen werken aan bestaande functionaliteiten, maar zullen vanzelfsprekend ook nieuwe functionaliteiten toevoegen, die onomstotelijk waarde toevoegen aan de persoonlijke relatie tussen InsingerGilissen en haar klanten én aan de digitale transformatie van de bank.

No items found.
No items found.
No items found.

Wil je meer weten over deze case of graag met ons samenwerken?

Download app:
Apple iOS iconGoogle Play Store icon
Contact

Meer weten of met ons werken?

Versturen
Bedankt, we hebben je inzending ontvangen!
Er ging iets mis tijdens het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.
Thanks!

Your request has been sent successfully!