This case is only available in Dutch 🇳🇱

De Heineken ExperienceDe Heineken Experience

Heineken Experience

Een interactieve tour door de voormalig brouwerij van het wereldberoemde biermerk, gericht op het verhogen van interactie en personalisatie.

Download app:
Download app:
Visit website:
Reading time:
min
Deliverables
iOS & Android
Stack
Skills
Design en Development

Scroll door de historie

Als bezoekers door de brouwerij lopen verschijnen er nieuwe ‘stories’ - ook wel Tall tales - in hun timeline. Stories die een reeks van hoogtepunten uit de geschiedenis van het biermerk vertellen middels catchy animaties. Dankzij twaalftal beacons in de Heineken Experience toont de app enkel stories die op dat dat moment relevant zijn voor de beleving van de bezoeker.

Mee met de tijd

De app maakt gebruik van de laatste trends op het gebied van mobile app development. Zo kunnen gebruikers door simpelweg hun camera op een Heineken bierviltje te richten, het brouwproces in ‘augmented reality’ ervaren. De combinatie van een 3D-visualisatie van het brouwproces en live camerabeeld wekt de illusie dat het bier voor de neus van de gebruiker wordt gebrouwen. De stories die een bezoeker eerder tijdens de tour te zien kreeg komen nu écht tot leven.

Onderdeel van de héle customer journey

Bezoekers kunnen hun experience zelfs buiten de muren van de brouwerij vervolgen. Na de interactieve tour neemt de app hen mee naar de leukste restaurantjes en Amsterdamse kroegen waar een koud Heineken pilsje op hun wacht. Zo weet de Heineken Experience nóg meer mensen te verbinden met het populaire biermerk.

Vriend van de brouwerij

Al in 2013 werkten we samen met Heineken Experience aan een interactieve audio en video tour, beschikbaar in maar liefst 9 talen. In de afgelopen zes jaar werkten we continue aan updates van de app. En met succes. De Android en iOS app zijn al meer dan 420.000 keer gedownload en worden maandelijks door meer dan 13.000 bezoekers gebruikt.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Wil je meer weten over deze case of graag met ons samenwerken?

Download app:
Apple iOS iconGoogle Play Store icon
Contact

Meer weten of met ons werken?

Versturen
Bedankt, we hebben je inzending ontvangen!
Er ging iets mis tijdens het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.
Thanks!

Your request has been sent successfully!