This article is only available in Dutch 🇳🇱

Event

Move Insights verbindt, inspireert en activeert Product Owners

Op 29 juni kwamen twaalf Product Owners samen op onze locatie in Amsterdam voor de nieuwste editie van Move Insights. Lees hier meer over het event.
Foto van de tribune op de Move-locatie in Amsterdam
'We wilden Product Owners helpen met kennis, ervaring en training om hun werk succesvoller te kunnen uitvoeren. Na alle enthousiaste reacties gaan we er zeker een vervolg op geven.' - Paul Fellinger

Twaalf unieke verhalen

Tijdens de interactiemomenten na de talks en tijdens de workshop bleek dat bij veel Product Owners dezelfde thema’s spelen. Zo was iedereen het bijvoorbeeld eens over het belang van agile werken, een betrokken team dat wordt meegenomen in de roadmap, inzicht in de performance en de aanwezigheid van een digitale sparringpartner. Door de brede range aan use cases kwamen juist ook duidelijke verschillen naar voren. Bijvoorbeeld ervaringen met een sterk kader en vrijheid van handelen verschilden onderling. Zo zweert de ene Product Owner bij contact met de eindgebruiker om de operatie en innovatie van de app te bepalen, terwijl dat voor de andere niet eens tot de mogelijkheden behoort. Dit leidde tot interessante gesprekken, die na het inhoudelijke programma enthousiast werden voortgezet tijdens de netwerkborrel.

Meer over Move Insights

Op 6 februari 2024 vindt het volgende PO Event plaats. Wil je hier meer over weten? Mail dan naar paul.fellinger@moveagency.com.

Featured updates

Beyond the latest trends

No items found.

Meer weten of met ons werken?